Google ve DVF işbirliğiyle modern tasarımlı Glass'lar yakında!

Google ve DVF işbirliğiyle modern tasarımlı Glass'lar yakında!

Google, geçtiğimiz yıl New York Moda Haftası'nda gerçekleştirilen Diane Von Furstenberg'in defilesine modelleri gözlerinde Google Glass ile yürütmüştü.

Google'ın neredeyse tüm dünyanın gündeminde olan ve moda dünyasının kalbinin attığı bir etkinlikte, Glass'ı göstermesi ve ön plana çıkarması da dikkat çekiciydi.

Giyilebilir teknolojilerin önemli özelliklerinden birisi, teknoloji odaklı olması kadar bir moda ikonu özelliği de taşıyor olmaları. Her zaman es geçilmez bir parça olan gözlükler, Glass'ın bu pazarda bir akıllı gözlük çıkarmasıyla soru işareti oluşturmuştu.

dvf-google-glass

Google ilk etapta kişiselleştirilebilirlik konusunda farklı renk seçenekleriyle adım attı. Şimdi de daha önce defilede ortaklık yaptığı DVF ile çok daha büyük çaplı işlere giriyorlar. Bu da, hem Google hem de Diane Von Furstenberg markasını taşıyan, oldukça stil sahibi, farklı tipteki gözlükler!

dvf-google-glass-3

Google Glass özelliğine sahip bu gözlükler aslında Glass'ın çerçevesine, DVF markasının eklenmesi ile oluşturulmuş. Google ve DVF arasında gerçekleştirilen bu işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan gözlük koleksiyonu, 5 parçadan oluşuyor. Gözlüklerinin hepsinin çerçevesinde DVF logosu da yer alıyor. Böylece Google Glass ile teknolojiyi DVF sayesinde de modayı yakalamanız mümkün olacak.

dvf-google-glass-2

Henüz kaç adet üretileceği belli olmayan bir sayıda online olarak satılacak DVF marka Glass gözlükler, 23 Haziran itibarenden Net-a-Porter ve Mr. Poter web siteleri üzerinden satışa sunulacak. Ürünlerin fiyatları henüz açıklanmasa da, satışa çıkacağı web sitelerinde bu tarz ürünlerin kapışılarak satıldığını düşünürsek, DVF Glass'lar hemen tükenecektir diye düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.