Akıllı bileklikle kumsalda mobil ödeme: VIB

Akıllı bileklikle kumsalda mobil ödeme: VIB

ibiza-akilli-bileklik

Teknolojinin sektörel yayılmasıyla birlikte önemli değişiklikler de beraberinde geliyor. Ülkemizde her şey dahil konaklamadan dolayı ihtiyaç olmasa da İspanya'da Palladium Hotel Group müşterilierinin oda numarası söyleyerek veya nakit ödeme yaparak içecek almasını akıllı bileklikle aşmayı planlıyor.

VIB (çok önemli bileklik) adını verdiği bileklikle grup İbiza'daki otellerinde ödemelerini bileklikle yaptıracak olan otel, mobil farklı alanlarda kullanımına önemli bir örnek oluşturuyor. Özellikle giyilebilir teknoloji odağında ödeme sistemleri geliştirilirken konser, kumsal gibi cüzdan taşımanın kolay olmadığı alanlarda ödeme kolaylığı sunan girişimler için büyük bir potansiyel görünüyor.

Kullanıcısına sunduğu ödeme kolaylığıyla birlikte etkin CRM sistemi bulunan otel, her müşteri için anlık ayrı ayrı kampanyalar da düzenleyebilecek. Bileklik sadece ödemeye yaramanın ötesinde aynı zamanda otelde anahtar taşıma zahmetinden de kurtarıyor, kapılar bileklikle açılıyor.

Bilekliğin hangi teknolojiyle çalıştığı konusunda sadece radyo frekans olarak belirten otel konuyla ile ilgili detay belirtmemiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.