Domain Etkinliği 3. kez alan adı pazarını bir araya getirecek

 Domain Etkinliği 3. kez alan adı pazarını bir araya getirecek

Alan adı (domain) pazarı, internet sektörünün gayrimenkulu olarak görülür ama Türkiye'deki gayrimenkul piyasasının çok çok gerisinde kaldığını söyleyebiliriz. Şimdiye kadar bu alanda genellikle yurtdışı kaynakları ve alım-satım platformlarını takip eden sektör sakinleri artık yurtiçinde daha aktif.

Bunun en iyi örneklerinden biri Domain Etkinliği. Bir buçuk yıl aradan sonra yeniden (3. kez) düzenlenen ve bu alanda bir boşluğu dolduran etkinlik Yusuf Esenkal tarafından organize ediliyor.

Etkinlik alan adı (domain) pazarındaki aktif isimleri bir araya getirmenin yanısıra bu pazara yeni yeni ilgi duyan kişileri de bir araya getiriyor. Daha önceki katılımın sınırlı tutulduğu etkinlikte bu kez kurumsal katılımcıları başvurular da kabul edilecek.

12 Haziran'da The Plaza Hotel'de gerçekleştirilecek etkinlikte alan adı pazarını enine boyuna masaya yatıran sunumlar yapılacak. Yusuf Esenkal bir kez daha pazara dair bilgi ve bilinç seviyesini yükseltmek, geniş bir yelpazede domain dünyasını bir araya getirmeyi hedeflediklerini paylaşıyor.

Türkiye alana adı pazarının alım satım mecraları Nokta Domains ve Alanadlari.com'un yanısıra bu pazarın puslu isimlerinden Kıvılcım İstanbulluoğlu'nun Domain Etkinliği'nde sunum yapacaklarını belirtelim.

İlk kez katılacakların 240 TL ödemesi gereken etkinliğin tüm konuşmacılarına şu sayfadan göz atabilirsiniz. Geçmiş etkinliklerin nasıl geçtiğini de 1. etkinlik ve 2. etkinlik sayfalarında görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.