Bioserie'ye destek kampanyası Indiegogo'da tüm hızıyla sürüyor

Bioserie'ye destek kampanyası Indiegogo'da tüm hızıyla sürüyor

biserie-toys-1Sizlere ilk olarak 2 hafta önce tanıttığımız ve kurucuları arasında Drive Yoyo’nun da kurucularından olan Bora Samman ve Kaya Kaplancalı‘nın bulunduğu Bioserie, Indiegogo'da başlattığı kampanya devam ediyor. Girişim 2 haftada yaklaşık 20 bin dolar toplamayı başardı ancak hedeflerinin 88 bin dolar olduğunu hatırlatmış olalım.

Bioserie'yi kısa olarak tekrar tanıtmamız gerekirse: Bebeklerinin sağlığına özen gösteren anne ve babalar için bitkisel ve doğal maddeler kullanılarak üretilen güvenli bebek oyuncakları sunmayı hedefleyen bir şirket.  USDA (United States Department of Agriculture) and ASTM tarafından  %100 biobased sertifikasına sahip olan şirket, sertifikaya sahip küresel olarak satış yapabilme olanağı bulunan sınırılı sayıda şirketin arasında yer alıyor. Bioserie'nin kurucuları arasında her nekadar yerli isimler olsa da şirket aslında Hong Kong merkezli ve küresel pazarı hedefliyor. 

bioserie-toys

Indiegogo üzerinden değişik paketler ile Bioserie'ye yardımcı olabilirsiniz. Indiegogo üzerinde 8 farklı yardım paketinin olduğunu ve herbirinin içerisinde farklı ürünlerin farklı sayılarda dahil edilmiş. İlk paket ise 25 dolarlık ilk paketin içine 1 adet Diş kaşıyıcı(Teether) dahil, 30 dolarlık paketin içerisinde ise bir adet Stacker Toy bulunuyor, 35 dolarlık pakette ise Çıngırak(Rattle) ve Diş kaşıyıcı takımı (Teether) birlikte bulunuyor. 45 dolarlık paketin içerisinde ise Rattle, Diş Kaşıyıcı takımı(Teether), Cutlery takımı bulunuyor. 120 dolarlık paketin içerisinde ise Stacker Toys, Rattles, Teether'lardan 3'er adet bulunuyor, 320 dolarlık paketin içerisinde ise Stacker Toys, Rattles, Teethers, Cutlery takımından 10'ar adet bulunuyor. En üst paket olan 1.000 dolarlık paketin içerisinde ise Stacker Toys, Rattles, Teethers, Cutlery takımından 40'ar adet bulunuyor.

Bioserie’nin ürünlerini ve kampanyasını buradan detaylı inceleyerek destekte bulunabilirsiniz. Destekte bulunan kişilere  aynı zamanda ürünlerinin tahmini olarak Eylül 2014'te gönderileceğine belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.