Apple'dan iPad Air için iki yeni reklam filmi

Apple'dan iPad Air için iki yeni reklam filmi

apple-your-verse Mac'in 30.yılına hazırladığı reklam filmiyle ilgiyi üzerine toplayan Apple, iPad için iki yeni reklam filmi yayınladı. Your Verse kampanyasıyla kişilerin hikayelelerini anlatan ve video içerikle destekleyen Apple bu seriye birer dakikalık iki ayrı videoyla devam ediyor. Ürünlerin teknik özelliklerden öte hikayelerle hayata dokundukları noktalar çerçevelenmiş.

iPad Air kullanımının günlük hayatı kolaylaştırması ve fonksiyonelliği üzerinde durulurken küresellik vurgusu dikkatleri çekiyor. Kısa film tadında hazırlanan videoların ilkinde ABD'li gezgin yazar Cherie King'in Fas'tan Vietnam'a yolculuğu konu alınıyor. Sosyal medya kullanımı, fotoğrafları ve özellikle harita kullanımı reklamda işlenen detaylar arasında yer alıyor.

İkinci reklamda Finlandiyalı besteci Esa-Pekka Salonen'in tıraş olurken aklına gelen melodiyi The Orchestra uygulamasıyla bestelemesi ve seslendirmesi konu alınıyor. The Orchestra uygulamasının besteciye ait olduğunu belirtelim. Uygulamayla ilgilenenler buradan, Your Verse'i daha detaylı incelemek isteyenlerse buradan ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.