New York metrosunda artırılmış gerçeklik kullanımı

New York metrosu için özel olarak geliştirilmiş artırılmış gerçeklik uygulaması Tunnel Vision ile, metro duraklarındaki sıkıcı, hatta metro ağından dolayı okuması oldukça güç olabilen yeraltı haritaları, artırılmış gerçeklikle okunması çok daha kolay ve interaktif bir hal alıyor.
New York metrosunda artırılmış gerçeklik kullanımı

tunnel-visionNew York metrosu için özel olarak geliştirilmiş artırılmış gerçeklik uygulaması Tunnel Vision ile, metro duraklarındaki sıkıcı, hatta metro ağından dolayı okuması oldukça güç olabilen yeraltı haritaları, artırılmış gerçeklikle okunması çok daha kolay ve interaktif bir hal alıyor.

Metrodaki harita üzerinde, Tunnel Vision uygulamasını açarak haritaya baktığınızda, metro ağını artırılmış gerçeklik öğeleri ile görebiliyor, hangi metronun nerede ve hangi durakta olduğunu uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Tunnel Vision uygulamasında gerçek zamanlı olarak beklediğiniz metroyu takip edebildiğiniz gibi, farklı metro hatlarının nereye ve hangi duraklara gittiğini keşfedebiliyorsunuz. Özellikle New York'a turist olarak giden kullanıcılar için çok yararlı olabilecek bir mobil uygulama.

Metro istasyonlarında yer alan ve belki de sıkıcı olabilecek haritalar da Tunnel Vision uygulaması sayesinde daha çok kullanılabilir olduğunu ve bu artırılmış gerçeklik uygulamasının New York metrosunu biraz daha dijital hale getirmiş olduğunu söyleyebiliriz. Şimdilik sadece iOS versiyonu bulunan ve ücretsiz olan Tunnel Vision uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.