Assassin's Creed'in web tabanlı versiyonu çıktı

Assassin's Creed'in web tabanlı versiyonu çıktı

Ubisoft'un en sevilen serilerinden olan Assassin's Creed'in web tabanlı olarak çalışan versiyonu Internet Explorer için çıktı.

Ubisoft ve Internet Explorer arasında gerçekleşen iş ortaklığı ile ortaya çıkan oyun, sadece Internet Explorer tarayıcısı üzerinde çalışıyor. HTML5, 3D WebG ve JavaScript kullanılarak geliştirilen web tabanlı oyun, internet tarayıcılarının aslında ne kadar güçlü olabileceğini de ortaya koyuyor.

Her ne kadar Microsoft'un Internet Explorer'ı pazar payı anlamında Google'ın Chrome'una karşı yenik düşse de, bu tarz web tabanlı oyunlarla birlikte aslında çok da güçsüz olmadığını kanıtlıyor.

Oyunla ilgili kısa bir detay vermek gerekirse, oyun Assassin's Creed'in ana hikayesiyle oldukça benzer. Hazine peşinde olan bir kaptanı yönetiyor ve birlikte denizlere açılarak, büyük bir maceranın içinde yer alıyorsunuz.

assassin's-creed-web-versiyonu

Assassin's Creed 4: Black Flag'in mobil uygulamasının çıkmasının ardından web tabanlı versiyonunun da çıkması Assasin's Creed'i platformlar açısından daha da yaygın bir hale getirmiş gibi gözüküyor.

Babylon.JS açık kaynağıyla geliştirilen ilk oyun olma özelliği de taşıyan Assassin's Creed: Pirates'in demosunu bu adresten deneyimleyebilmeniz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.