Adidas'ın yeni uygulamasıyla Instagram fotoğrafları ürünlerin üzerine basılacak

Adidas'ın yeni uygulamasıyla Instagram fotoğrafları ürünlerin üzerine basılacak

Adidas, yeni çıkartacağı uygulamayı ilk defa resmi Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Bu yılın Ağustos ayında iOS ve Android platformları için piyasada olması beklenen uygulama ile kullanıcılar en sevdiği Instagram fotoğraflarının görüntülerini ayakkabılarına bastırabilecek.

Adidas'ın Photo Print uygulamasıyla kullanıcılar Instagram hesabından seçecekleri fotoğrafları, satın alacakları XZ Flux model spor ayakkabısının üzerine bastırabilecek. Böylece Instagram'da en çok beğendiğiniz fotoğrafı, bir desen olarak yeni ayakkabınız için seçmeniz mümkün olabilecek.

Bugüne dek, sosyal mecralardaki fotoğraflarımızın t-shirtlere, iPhone kapaklarına basılabildiğine şahit olmuştuk fakat bu sefer ayakkabıya basılıyor olası farklı bir tecrübe olmuş oldu. Adidas, bu konuda biraz cesur bir adım atarak ayakkabıları üzerine kullanıcılara önemli bir hizmet verecek ve Adidas ayakkabıların kişiselleştirilebilir olmasını sağlayacak.

adidas-beach

Adidas Photo Print sayesinde, aslında kullanıcılar biraz da farklı bir pazarlama yöntemiyle karşılaşıyor. Marka, kendi özünden de kopmadan kullanıcılara ayakkabılarını Instagram fotoğraflarıyla kişiselleştirme imkanı bahşediyor. Bu aşamada ZX Flux modelinin de pazarlamasını yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.