Fransız sunum hazırlama girişimi Bunkr 1 milyon Euro yatırım aldı

Fransız sunum hazırlama girişimi Bunkr 1 milyon Euro yatırım aldı

Bunkr

Fransa merkezli sunum hazırlama aracı Bunkr, Idinvest Partners, Deezer kurucu ortağı Daniel Marhely ve Free kurucusu Xavier Niel'ın da aralarında bulunduğu bir gruptan toplamda 1 milyon Euro'luk bir yatırım aldı.

Bunkr, aldığı 1 milyon Euro yatırımı da kendi blogları üzerinden resmi olarak duyurdu ve aldıkları yatırım için ekip olarak teşekkür etti. Yapılan yatırımla birlikte Bunkr'ın geliştirilmesi aşamasında daha güçlü bir yol haritası çizmesi hedeflenirken, Bunkr'ın hedefi ise oldukça büyük.

Çünkü Bunkr, PowerPoint'e rakip ve PowerPoint'i hedef alarak kullanıcılara sunum konusunda ciddi bir alternatif olmak amacında.

bunkr

Hedefi oldukça yüksek olan Bunkr'ın ekibine inanılması ve normalde çok fazla tohum yatırım yaptığı söylenemeyen bir yatırım ortaklığından yatırım alması Bunkr'ın bu hedefe gitme aşamasında daha kararlı ve yetenekli olduğunu gösterebilir.

Aralık 2011 yılında kurulan Bunkr, tam da pes etme noktasına gelmişken önemli bir yatırım almış ve şimdi bu aldığı yatırımla birlikte ciddi bir büyüme trendine girmesi bekleniyor.

Bunkr'ın diğer dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de tabii ki online ortamda çalışabilmesi ve bilinen sunum programlarına göre çok daha büyük bir sosyal destek sağlıyor olması. Sosyal desteğinin olmasıyla birlikte sunumları paylaşmak, bir yere yüklemek çok daha basit oluyor. Aynı sunum üzerinden birkaç kişinin çalışmasına izin vermesi, sunum yaratmanın oldukça kolay ve pratik olması da Bunkr'da ince düşünülmüş detaylardan olmuş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.