Türkiye'den çok sayıda adayın olduğu The Europas yarışmasında online oylama süreci başladı

Türkiye'den çok sayıda adayın olduğu The Europas yarışmasında online oylama süreci başladı

Avrupa internet girişimciliği ekosisteminin en önemli yarışmalarından biri olan The Europas için 2014 yılında en çok beğendiğiniz internet girişimleri, girişimcileri ve yatırımcılarına önümüzdeki 24 saat içinde şu bağlantıdan oylarınızı verebilirsiniz.

2009 yılında Avrupa'nın internet girişimciliği ekosisteminde en iyileri belirlemek amacıyla yola çıkan The Europas'da bu sene 2013 yılının Ocak ayı ile 2014'ün yaz dönemi arasındaki zaman aralığına bakılıyor. Kısa bir süre önce başvuruları alınmaya başlanan yarışmada bugün itibarıyla da oylama süreci start aldı.

Adaylar arasında Türkiye'den de çok sayıda isim var

Toplamda 25 ayrı kategoride Avrupa için internet sektörünün en iyilerini belirlemeye çalışan oylama Türkiye'den de çok sayıda isim yer alıyor. En iyi oyun girişimi kategorisinde Peak Games, en iyi moda girişimi kategorisinde Trendyol, en iyi e-ticaret girişimi kategorisinde Vivense ve YemekSepeti, en iyi yatırım şirketi kategorisinde Earlybird ve en iyi melek yatırımcı kategorisinde de Hasan Aslanoba örnek olarak gösterilebilir.

Diğer yandan kuruculuğunu Efe Çakarel'in yürüttüğü MUBI en iyi eğlence girişimi kategorisinde adaylar arasında. Türkiye haricinde diğer öne çıkan isimleri ise şu şekilde sıralayabiliriz: Taxibeat, SoundCloud, Delivery Hero, Wunderlist, Axel Springer Plug & Play, Seedcamp, Startup Bootcamp, EyeEm, Prezi, ZenMate ve 3D Hubs.

Toplamda 6 adaya sahip olan Türkiye'nin sağlık, donanım ve eğitim gibi kategorilerde adaylar arasında temsil edilmediğini de not düşelim.

the-europas-gecen-sene
Geçen seneki ödül töreninden bir kare

Aynı zamanda ciddi bir networking imkanını bünyesinde bulunduran ödül törenine (bu sene 10 Haziran'da, Londra'da düzenleniyor) katılımın yalnızca davetiye ile mümkün olduğunu da ekleyelim.

Son olarak; yarışmada yer alan ve yukarıda bir kısmını listelediğimiz girişim, girişimci ve yatırımcılara önümüzdeki 24 saat içinde buradan oy verebilirsiniz. Diğer yandan geçen senenin kazananlarına ise şuradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.