Half-Life 2'nin Android versiyonu Nvidia Shield için piyasaya çıktı

Half-Life 2'nin Android versiyonu Nvidia Shield için piyasaya çıktı

Dünya oyun tarihinin belki de en önemli oyun serilerinden olan Half-Life'ın ikinci oyununun Android işletim sistemi için geliştirilen versiyonu Google Play'de yerini aldı.

Son yıllarda büyük oyun stüdyolarının, mobil oyun üreten küçük oyun girişimcilerinin elde ettiği devasa karlılıkları karşısında dezavantajlı duruma geldiğini biliniyordu. Kimi oyun stüdyoları duruşlarını bozmayarak, PC, PS ve Xbox gibi platformlar için oyun üretmeye devam ederken, kimi oyun firmaları da mobile yöneldi ve mobil oyun yatırımları yapmaya başladı. Half-Life'ın arkasında şirket Valve da, bu alanda bir adım atmış ve Nvdia'nın Android işletim sistemi tabanlı el konsolu için Half-Life 2'yi piyasaya sürmüş.

nvidia-shield

Neredeyse 1 yıl önce, Webrazzi olarak Nvidia Shield'i sizin için incelemiştik. Grafik ve işlemci olarak oldukça kaliteli bir el konsolu olan Nvidia Shield oyun yelpazesini Half-Life gibi sağlam oyunlarla güçlendirerek, bir el oyun konsolu olarak da şansını artırıyor. Bu arada Half-Life 2 ile birlikte, Valve'ın bir diğer oyunu olan Portal da Google Play'dekini yerini almış olduğunu belirtelim. Her iki oyun da 20.99 TL'lik fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.