Fikir çalabileceğiniz ve çaldırabileceğiniz bir platform: ideastosteal.today

Fikir çalabileceğiniz ve çaldırabileceğiniz bir platform: ideastosteal.today

Fikir değil uygulama önemli hepimizin en çok duyduğu cümledir ama ben düşünmüştüm oysa fikrimi çalmışlar! Sadece bulunduğunuz çevre değil Steve Jobs'ta 1996'da konuya Picasso'nun cümlesiyle dahil olmuştu: İyi sanatçı kopyalar daha iyisi çalar.

İyi bir fikir yeniliğin temeli olsa da hayata geçirilemediği sürece bir anlamının olmaması ve zaman içerisinde benzer fikrin bir başka insanın aklına geleceğini düşündüğümüzde, artık fikrinizin çalındığını gösterebilirsiniz veya zaman kaybetmeyim diyerek fikir çalabilirsiniz.

Fikir platformu diye tanımlayabileceğimiz ideastosteal.today fikirlerin çalınmasına öncülük ediyor :) Aslında fikirlerin paylaşılmasını sağlayan platformda fikrini yükleyen kişi, fikrin kaç kişi tarafından çalındığını ve ne kadar sevildiğini görüyor; yani fikrinin değerini bir başka açıdan görüyor. ideastosteal-ekran-goruntusu

Kalle Everland ve Timo Klaarenbeek'in kurucuları olduğu ideastosteal.today'de pazarlama odağında fikirlerin haricinde basit ve kullanışlı ürün fikirleri de bulunuyor. Fikir edinmek veya yaratıcılığınızı konuşturmak istiyorsanız yerinizi alabileceğiniz platformda her şeyin bedelinin sadece bir beğeni olduğunu belirtmekte yarar var.

Özellikle ajansta fikrinizin değerinin anlaşılmadığını ve çöpe gittiğini düşünüyorsanız veya yatırımcı fikrinizi değerli bulmadıysa kim daha pişman olur bilinmez fikrinizi kendiniz paylaşarak çaldırın :) Buradan fikirlere ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.