OMSignal'ın giyilebilir teknolojisi sizi sımsıkı saran akıllı bir tişört

OMSignal'ın giyilebilir teknolojisi sizi sımsıkı saran akıllı bir tişört

Sağlıklı ve fit kalmanıza yardımcı olan giyilebilir cihazlar, bileklik şeklinde hayatımıza girdi, yavaş yavaş bütün vücudumuza yayılıyor. OMSignal'ın giyilebilir akıllı cihazlar kategorisindeki ürünü, biyolojik ölçümlerinizin şimdiye kadar sunulan en detaylı analizini sağlamak iddiasında. Ürün, bu bilgileri bedeninizi sımsıkı saran akıllı tişörtlerle sağlıyor.

OMSignal'ın OM Biometric Smartwear serisi, gerçek zamanlı olarak günlük aktivitelerinizi, fizyolojik stres ve fitnes değerlerinizi ölçen elektrotlarla dokunmuş dört farklı tişörtten oluşuyor.

Bu akıllı tişörtler, vücudunuzdan aldığı bilgileri, akıllı telefonunuzda OMsignal uygulamasına aktarıyor. Uygulama kalp atışı, nefes, hareket (adım ve tempo gibi), hareket yoğunluğu, kalp ritmi değişkenliği gibi detaylı verileri ekranınızdan takip etmenizi sağlıyor.

OMSignal tişörtleri gündelik olarak kullanılsa da, tanıtım filminde de görebileceğiniz gibi, öncelikle sporcuları ve erkekleri hedefliyor. OMSignal uygulaması özellikle sporcular için özel veriler de sunuyor. Örneğin OM Fuel, antrenman sırasında size ne kadar enerjiniz kaldığınızı, OM RPM anlık olarak, odaklanma seviyenizi ve fiziksel stresinizi gösterebiliyor.

Tişörtler vücudunuzdan aldığı verileri avuç içine sığan bir siyah kutuya aktarıyor. Tişörte tutturulan bu siyah kutu, verilerin Bluetooth bağlantısı kullanarak telefonunuza iletilmesini sağlıyor. OMSignal'ın verdiği bilgilere göre cihaz 30 saat aralıksız çalışabiliyor.

OMsignal Black Box

Yüksel kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilen bu özel giysi, aynı zamanda günlük kullanım sırasında kan dolaşımınızı kolaylaştırma ve duruşunuzu iyileştirme iddiasında.

OMSignal, vücudunuza çok sayıda farklı noktadan dokunarak sağladığı bilgiler sayesinde, öncelikle sağlık ve spor endüstrilerinde oldukça popüler hale gelebilme potansiyeline sahip.

Yaz ayında Amerika  ve uluslararası dağıtımı yapılmaya başlanacak OMSignal akıllı tişörtlerin fiyatları 199 dolardan başlıyor.

Oldukça maskülen bir tanıtımla gelen OMSignal'ın  yakında kadın tişörtlerini de piyasaya sunacağı belirtiliyor. Ancak şirketin kadın tüketiciye ulaşması için şu ankinden farklı bir tanıtım modeli geliştirmesi gerekecek.

Ürünü incelemek ve sipariş etmek isterseniz buraya, tanıtım filmi içinse aşağıya bakınız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.