İzmir'de Web Teknolojileri Konferansı düzenleniyor

İzmir'de Web Teknolojileri Konferansı düzenleniyor

İstanbul'da bile çok sık karşılaştığımızı söyleyemeyeceğimiz web teknolojileri ve yazılım üzerine konferanslardan birisi, Ege Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek.

Paneller halinde gün boyu sürecek olan Web Teknolojileri Konferansı'nda, PHP, Python, Ruby, Javascript, HTML, CSS, UI, UX, Symfony, Laravel, RubyOnRails, Django, AngularJS ve Backbone.js konuları ele alınacak. Kısacası yazılımcıları yakından ilgilendiren farklı ve can alıcı konulara etkinlikte değinilecek. 

Sabah saatlerinde sunumlar ile başlayacak Web Teknolojileri Konferansı, öğleden sonra ise UI-UX, Front-end ve Back-end framework gibi konuların ele alınması ile sürecek. Günün son panelinde ise kadın yazılımcılar sahnede olacak. Etkinliğin ortak amacı ise web teknolojilerinin bilinmeyen yönleri hakkında farkındalık yaratmak olarak belirlenmiş.

WTK

Atölye15'in ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinliğin organizasyonu da Atölye15'in yazılım ekibi tarafından üstlenilmiş.  Ege Üniversitesi'ndeki EBiltem Teknoloji Transfer Ofisi'nde düzenlenecek konferans tamamen ücretsiz. Ancak etkinlik için 140 kişilik kontenjan sınırı bulunuyor. Eğer İzmir'de yaşıyorsanız ve web teknolojilerine merak duyuyorsanız, geç kalmadan kaydınızı buradan yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.