Adobe'inin ücretsiz hikaye anlatım uygulaması: Adobe Voice

Adobe'inin ücretsiz hikaye anlatım uygulaması: Adobe Voice

Adobe varolan servislerini mobile dönüştürmenin yanında, yeni uygulamalarla mobil odağına dikkat çekiyor. Adobe'inin bu odakta çıkardığı son uygulama Adobe Voice oldu.

Hikaye anlatım uygulaması diye kısaca tanımlayabileceğimiz Adobe Voice'ta kullanıcı, isterse sesiyle hikayeyi anlatırken animasyonlarla, görsellerle hikayesini besleyebiliyor.

Tumblr'ın gençliğinin zekice ticarileştirilmiş versiyonu diyebileceğimiz Adobe Voice'ta anlatılan hikayeyi kullanıcılar sunum olarak kullanabiliyor.

Ticarileştirilmiş deyince Adobe Voice'in şu an ücretsiz olduğunu belirtmekte yarar var, bunun haricinde ilerleyen süreçte uygulama içi satın alma modelinin olup olmayacağı konusunda herhangi bir açıklama bulunmuyor. Adobe-Voice-app-screen

Adobe Voice olarak adlandırılsa da sesten daha çok Adobe'un geniş görsel içeriğiyle video içerik sunulması önde duruyor. Adobe Crearive Media Solutions başkan yardımcısı Winston Hendrickson'da Creative Cloud'da yer alan ürünlerden video ve sesi geniş bir kitleye sunmuş oluyoruz diyor.

Yazı odağında ilerleyen sunumları değiştirecek bir uygulama olan Adobe Voice'ta ayrıca video düzenleme bilmeyen girişimciler sitelerinin tanıtımını kolayca hazırlayabilir. Şu an için sadece iPad kullanıcılarının yararlanabileceği uygulamayla ilgili tanıtım videosunu yazının devamında bulabileceğiniz gibi uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.