Yapı Kredi'den şubesiz bankacılık adımı: NUVO

Yapı Kredi'den şubesiz bankacılık adımı: NUVO

Bankaların son zamanda internet bankacılığını ön plana almasının ötesinde bu alan için özel branş kurmaya başlamalarının en yeni halkası Yapı Kredi Bankası oldu. Telefon bankacılığı reklamlarıyla hafıza kazanan banka yeni trende ayak uydururak bu alana özel markasını tanıttı.

Yapı Kredi, NUVO adını verdiği ürünle genç profesyonellerle birlikte üniversite öğrencilerini hedeflerken şubeye gitmeden temel bankacılık işlemlerinin hızlı ve indirimli ulaşabilmesini sağlıyor. Yani özetle yeni nesle, yeni nesil bankacılıkla ulaşmak istiyor.

Web sitesi haricinde iOS ve Android mobil uygulamalarıyla hizmet verecek NUVO'ya şubeye gitmeye sadece internet ve mobil üzerinden başvuru yaparak anında üye olunabiliyor. Kurye ile evrakların imzalanmasını müşterinin bulunduğu yerden sağlayan NUVO bu yönde kuryenin takip edilmesini de sağlayarak önemli bir kolaylık getirmiş.

nuvo-ekran-goruntusu

NUVO'dan beklentilerini de açıklayan banka ilk yıl 300 bin, 5 yılda ise 1 milyon aktif müşterisiye ulaşmayı hedefliyor. NUVO'yu daha yakından incelemek isteyenler basit ve anlaşılır hazırlanmış web sitesine buradan ulaşabilirler. Mobil uygulamalarında göze çarpan yenilikçi bir özelliğe denk gelmedim ama incelemek isteyenler iOS uygulamasına buradan, Android uygulamasına buradan ulaşabilirler.

Bankalarda yaşanılan değişimi daha net görmek hem de hafızaları tazelemek adına Yapı Kredi'nin telefon bankacılığı reklamıyla bitirelim;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.