Sosyal Garaj Kampüste; Üniversitelerde girişimcilik konuşuyoruz!

Sosyal Garaj Kampüste; Üniversitelerde girişimcilik konuşuyoruz!

Yaklaşık 2 yıldır WebrazziTV'de Özgür Bayraktar'ın hazırladığı Sosyal Garaj için yepyeni bir konsept ile karşınızdayız. İlk yılında sadece oyun girişimcilerini konuk eden Sosyal Garaj, bu yıl ise her alandaki girişimcileri konuk almaya başladı. Özellikle küçük girişimlerin kurucularını ağırladığımız Sosyal Garaj'da yarından itibaren yeni bir formatı hayata geçiriyoruz: Üniversite etkinlikleri!

Üniversitelerde kısa bir sunum ve söyleşiler yapacağımız Sosyal Garaj Kampüste etkinliklerinin ilk turunda Mayıs ayı içerisinde 6 üniversiteyi gezeceğiz.

Kültür A.Ş.'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan Sosyal Garaj Kampüste'nin ilk turunda bu hafta üç üniversiteye gideceğiz. İlk durağımız 6 Mayıs'da Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, 8 Mayıs'da Kocaeli Üniversitesi ve 9 Mayıs'da İstanbul Üniversitesi olacak.

Turumuzun geri kalanında Bilkent Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversite'sini ziyaret edeceğiz. Tüm üniversite öğrencilerini bekliyoruz!

sosyal-garaj-kampuste-ozgur

Üniversitelerdeki öğrenci kulüpleri ve girişimciliğe yönelik oluşumlarla ortaklaşa düzenlediğimiz; üniversite öğrencilerine yönelik olan bu etkinliklerde yaklaşık bir saatlik sunum, bir veya iki tane kısa oturum yer alacak.

Bu etkinlikler sonucunda ise varsa üniversite bünyesindeki teknokentlerdeki veya o ildeki girişimcilerle veya üniversite ortaklarımızla kısa röportajlar yapacağız.

Etkinlikten ve röportajlardan birleştireceğimiz görüntülerden oluşacak Sosyal Garaj programımız yine Salı günleri sizlerle buluşacak.

Sosyal Garaj Kampüste'nin ilk turunun tam programına aşağıda ulaşabilirsiniz.

  • 6 Mayıs 16:00 / Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü
  • 8 Mayıs 19:00 / Kocaeli Üniversitesi
  • 9 Mayıs 12:00 / İstanbul Üniversitesi
  • 21 Mayıs 12:30 / Bilkent Üniversitesi
  • 27 Mayıs 16:00 / İzmir Ekonomi Üniversitesi
  • Son üniversitenin ismi ve tarihini kısa sürede açıklayacağız. 

Etkinliklere katılabilecek tüm üniversite öğrencilerini bekliyoruz. Üniversitelerde bastırılacak afişlerle etkinliklere dair detaylar ayrıca belirtilecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.