Vine web versiyonunun tasarımını yeniledi

Vine web versiyonunun tasarımını yeniledi

Vine, web versiyonunun tasarımını baştan aşağıya yenilediğini resmi blogu üzerinden duyuruldu.

Yepyeni tasarımı ile vine.co adresinde yayınlanmaya başlayan Vine'da arama fonksiyonu ön plana çıkartılmış ve daha çok Vine videosu izleyebilmeniz için ufak detaylar belirginleştirilmiş durumda.

Yeni Vine'da artık ana sayfa üzerinden Vine üstündeki kanalları görebiliyor, popüler Vine videolarını görebiliyor ve anlık olarak Vine'daki popüler etiketleri izleyebiliyorsunuz. Mesela ben bu yazıyı yazdığım esnada #vineturkey etiketi popüler listeler arasında bulunuyordu.

Vine

Vine'ın yeni tasarımıyla birlikte web versiyonunda çok daha sık kullanılacağı kesin. Bildiğiniz gibi Vine kısa bir süre önce web versiyonunu yayınlamıştı. Bu ilk Vine sürümü, oldukça silik ve güçsüz bir tasarıma sahipken, kullanıcıları daha çok içeride tutma konusunda da şu anki tasarıma nazaran bir hayli başarısızdı.

Vine, şimdi de yaptığı tasarım değişikliği ile tam bir video platformu haline gelmek istediğini kanıtlamış oldu. Artık Vine'ın ana sayfası çok daha YouTube benzeri bir görünümle karşımıza çıkıyor ve Vine üyesi olmayanların bile farklı videolar arasında geçiş yaparak burada video izleyerek zaman geçirmesini sağlıyor. Vine'ın yeni tasarımının, Vine'a gelir modeli üretme anlamında nasıl kapılar açacağını ise çok yakın zamanda görebileceğimizi tahmin ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.