Gerçek zamanlı sosyal oylama ve anket girişimi: Polar

Geçtiğimiz yıl, aralarında Yahoo kurucusu Jerry Yang, Google'dan Don Dodge gibi isimlerin bulunduğu yatırımcılardan toplamda 1.2 milyon dolar yatırım alan Polar,  tam olarak online ve sosyal bir anket oluşturma girişimi.
Gerçek zamanlı sosyal oylama ve anket girişimi: Polar

Polar PollsGeçtiğimiz yıl, aralarında Yahoo kurucusu Jerry Yang, Google'dan Don Dodge gibi isimlerin bulunduğu yatırımcılardan toplamda 1.2 milyon dolar yatırım alan Polar,  tam olarak online ve sosyal bir anket oluşturma girişimi.

Kaliforniya merkezli Polar Polls girişiminin en önemli özelliği ise oldukça basit bir arayüzle size iki şık vererek, seçim yapmanızı sağlamak istiyor olması. Hızla ve oldukça şık bir formatta anketleri yaratabileceğiniz ve hemen devreye alabileceğiniz Polar'da bunların hızlıca yayılımını sağlamanız da mümkün oluyor.

Polar üzerinden yarattığınız anketler, klasik oluşturulan anketlerden oldukça farklı. Çok sade ve basit tasarlanmış olmasına rağmen, kullanıcılara da bırakılan serbestlikle oldukça estetik anketler oluşturabilmenizi sağlıyor. Yine Polar üzerinde oluşturulan ilgili anketin kodu alınarak, tüm web adreslerine ve mobil sayfalarına da eklenebiliyor.

Screen Shot 2014-05-01 at 00.17.59

Polar, anket sisteminde sosyal medya yayılımına da oldukça önem vermiş ve anketi doldurduktan sonra, çevrenizin de anketteki soruları cevaplandırması için sosyal medya hesaplarınızdan paylaşımlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Screen Shot 2014-05-01 at 00.17.47

Şu andaki popüler anketleri bu adresten kontrol edebileceğiniz gibi, Polar'ın iOS versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.