Mobilde freemium'a geçen Deezer'ın Mac uygulamasını siz de test edebilirsiniz

Mobilde freemium'a geçen Deezer'ın Mac uygulamasını siz de test edebilirsiniz

Dünyanın en büyük online müzik platformlarından Deezer, peşpeşe gelen güncellemelerle baştan aşağı yenilendi. Servisin web ve mobil uygulamalarını kapsayan yeniliklerden ilki Deezer'ın -rakibi Spotify gibi - freemium modele geçiş.

Geliştirmeyle birlikte Deezer'ın mobil kullanıcıları uygulama üzerinden ücretsiz, sınırsız ve reklam destekli müzik dinleyebiliyor.

Deezer'ın mobil uygulamasına eklenen bir yeni özellik de Flow. Kullanıcıların favori şarkıları istedikleri anda dinlemelerine izin veren Flow, kullanıcı dinleme alışkanlıklarından ve müzik arşivlerinden faydalanılarak geliştirilmiş.

Flow, kullanıcılara sevdikleri şarkılardan oluşan kişiye özel radyo dinleme imkanı getiriyor. Dinlediğiniz şarkılardan yola çıkarak hazırlanan Flow size özel bir seçkiyi karışık çalan sanal bir DJ, en fazla 6 şarkı atlamanıza izin veriyor ama zaman kısıtlaması yok.

Flow gibi müzik dinleme deneyimini geliştiren bir diğer özellik de Çalma Listesi Radyosu. Radyo, sevdiğiniz şarkıların yanına Deezer editörlerinin beğeninize sunduğu şarkıları bir araya getiriyor.

Dünya çapında 5 milyon ücretli üye, 16 milyon aylık kullanıcı ve 30 milyon şarkılık bir arşive ulaşan Deezer, Mac için Beta uygulamasını da bir süre önce yayına almıştı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki kullanıcıların da erişimine açılan Deezer for Mac'i şu adresten indirip, bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz. Dilerseniz iTunes kütüphanenizi de aktarabildiğiniz uygulamanın şarkı listesine isterseniz kendi arşivinizdeki MP3 dosyalarını da sürükleyip bırakabiliyorsunuz.

dezzer mac tr

Deezer'ın Türkiye'deki kullanıcılarını ilgilendiren bir diğer haber de, şirketin Samsung ile yaptığı işbirliği. Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'e özel bir kampanyayla Deezer cihazlara önceden yüklenmiş olarak geliyor. Galaxy S5 kullanıcılarına 3 aylık Deezer Premium+ üyeliği sunuluyor.

Deezer şu anda web, iOS, Android, Windows Phone ve Xbox’ta bulunuyor. Deezer'a yeni eklenen özellikler şirketin yakın rakibi Spotify'la, kullanıcı deneyimi açısından aradaki farkı kapatmasını sağlayabilir. Hatta birçok Spotify kullanıcısını Deezer'a çekebilir nitelikte olduğunu söyleyebiliriz.

Türkçe şarkıların da müzik parçalarının bulunduğu Deezer‘a buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.