Webrazzi: Startup'14 etkinliğimizde girişiminizi tanıtmak ister misiniz?

Webrazzi: Startup'14 etkinliğimizde girişiminizi tanıtmak ister misiniz?

Her sene olduğu gibi bu yıl da Türkiye'de sadece internet girişimciliğine odaklı etkinliğimiz olan Webrazzi Startup'14'ü 14 Mayıs'ta Point Hotel Barbaros'ta düzenliyoruz.

Etkinlik programı ve konuşmacılar kısa bir süre sonra açıklanacak, ancak şimdiden alışık olduğunuz gibi Point Hotel Barbaros'da, Türkiye'de internet girişimciliğine dair tüm detayların ele alınacağını söyleyelim.

Geçtiğimiz senelerde düzenlediğimiz Demorazzi'den farklı olarak bu sene Startup'14'de girişimciler, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan bir juri önünde sunum yapacaklar.

Başarılı girişimciler, yatırımcılar ve sektörün tecrübeli isimlerinden oluşacak juri önünde girişimcilerin amacı yatırım almak değil, girişimlerini tanıtmak ve juriden geri bildirim toplamak olacak.

Hemen aşağıdaki form vasıtasıyla bu girişim tanıtımı oturumunda yer almak için -ücretsiz olarak- başvurunuzu yapabilirsiniz. Detaylar ise maddeler halinde formun hemen altında.

İlginiz için teşekkürler, başvuru dönemi sona ermiştir.

Detaylar;

  • Girişimleri temsilen sahnede bir kişi sunum yapacak ve soruları yanıtlayacak.
  • Girişimlerin sunum yapmaları için 5 dakikaları olacak.
  • Girişimlerin Webrazzi'nin yapacağı elemeyi geçip Startup'14 sahnesinde yer alabilmesi için çalışan bir ürüne sahip olmaları, ilk kullanıcılarını/müşterilerini kazanmış olmaları ve ekip olarak girişime odaklanmış olmalarını bekliyoruz Bunun haricinde girişimin yatırım almış olması kriterler arasında yer almıyor.
  • Juri; oturum sonunda en iyi bulduğu girişimi günün birincisi ilan edecek.
  • Son başvuru tarihi: 5 Mayıs Pazartesi.
startup13_2
Webrazzi Startup'13 etkinliğimizden bir kare

Tecrübeli girişimciler ve şu an sektörün en önde gelen yatırımcılarının sahnede olacağı etkinlikte yer almak için buradan biletinizi alabilirsiniz. Kısa bir süre içinde duyuracağımız 'öğrenci kontenjanı' için de Webrazzi.com'u takipte kalın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.