GTA 5'in PC versiyonu için başlatılan kampanya 1 milyon imzaya koşuyor

GTA 5'in PC versiyonu için başlatılan kampanya 1 milyon imzaya koşuyor

Şu ana dek yapılmış en büyük bütçeli oyunlardan biri olan ve gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında gösterilen Grand Theft Auto'nun beşinci oyunu GTA 5'in PC versiyonunun ne zaman çıkacağı, hatta çıkıp çıkmayacağı bile değil...

Bu konuda pek çok soruyla ve baskıyla karşılaşan Rockstar Games, konuyla ilgili resmi bir tarih belirlememiş olsa da özellikle bilgisayar oyuncularının PC platformu için GTA 5'in çıkmamasıyla ilgili şikayetleri her geçen gün artıyor.

Şu anda PlayStation ve Xbox platformları için piyasada bulunan GTA 5'in PC versiyonu için dünya genelinde geniş çaplı bir kampanya başlatılmış durumda.

Sizler için daha önce bir röportaj gerçekleştirdiğimiz Change.org sitesinde bir Kanadalı'nın açtığı GTA 5 kampanyası, ben bu yazıyı yazdığım esnada tam 706 bin oyunseveri bir araya getirmeyi başarmış. Yani kısacası Rockstar Games'e GTA 5'in PC versiyonunun çıkması için gidecek mektubu imzalayan 700 binden fazla kişi var.

Kime: Rockstar Games

GTA V Ekibi, Rockstar Games Simon Ramsey, Rockstar Games Alan Lewis, Take-Two Interactive Software, Inc.

Lüften GTA 5'in PC versiyonunu piyasaya çıkarın. GTA oyunları bugüne dek pek çok insanın hayatının parçası olmuştur ve en güçlü platform olan PC'de oyunun yayınlanmaması büyük bir utanç kaynağı olmuştur. Oyuna yapılan modifikasyonlar ve geliştirilen GTA modları PC oyunculuğunun büyük bir parçası olmuştur ve en eğlenceli anları yaşatmıştır. Umarım GTA 5'in PC versiyonunu çıkartma konusunu değerlendirir ve pek çok insanı mutlu edersiniz.

Saygılarımla.

Siz de kampanyaya buradan imza atabilir ve GTA 5'in PC versiyonuna çıkması için aşağıda hazırlanan mektubun Rockstar Games'e iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.