Facebook’un 2 milyar dolara aldığı satın aldığı Oculus Rift’le ilgili kullanıcılar ve yazılım geliştiriciler yeni deneyimlerini paylaşıyor. Almanya’da Parrot AR Drone’la Oculus Rift’i entegre eden yazılımcıdan sonra Rusya’da alışveriş merkezinde sanal gerçeklik gözlüğünü deneyen kullanıcının yaşadığı korkuyu Huffingtonpost paylaştı.
Oculus Rift’in sanal gerçekliğine kendini kaptıran kullanıcıya dışarıdan gelen darbeyle dengesinin kaybetmesinin ardından yaşadığı korkuyu net olarak gösteren video önemli unsurları barındırıyor; Benzersiz bir deneyim yaşatmasına karşılık kullanım sırasında oluşabilecek tehlikleri de göstermiş oluyor.
Oculus Rift’le ülkemizin ne zaman tanışacağı belirli değil ama 3 boyutlu sinemadan daha fazlasına giden dönemin sinema salonlarında nasıl bir değişikliğe gideceğini hep beraber göreceğiz;
insan gerçekten hayret ediyor
Kadıköy’de var bu aletten. Animasyonda videodakiyle aynı. Ülkemiz tanıştı yani. G
kadıköy’de stand olarak mı var yoksa dk1 sürümü satışmı yapıyorlar ?