Farmville 2: Country Escape mobil platformlar için yayınlandı

Farmville 2: Country Escape mobil platformlar için yayınlandı

Sosyal ağlar için oyun geliştiren büyük ve öncü şirketlerin başında gelen Zynga, küresel olarak milyonlarca oyuncusu bulunan Farville 2: Country Escape oyununu mobil platformlardaki kullanıcılarının beğenisine sundu.

İlk olarak 2009 yılında Facebook'ta FarmVille ile başlayan seri FarmVille 2 ile devam etmişti. Şimdi ise seri son oyunu olan FarmVille 2: Country Escape'in ile mobile taşınıyor. Serinin ilk 2 oyunu toplamda 400 milyon kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarı elde etmişti.

MetricsMonk'un yayınladığı verilere göre mevcut durumda aylık 110 milyon, günlük 45 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Farmville 2: Country Escape'in mobil platformlarda yerini almasıyla birlikte oyunu şu anda oynayan kullanıcıların gün içerisinde mobil cihazları üzerinden bağlanarak oyunu daha sık oynamalarını bununla birlikte mobil platformlarda yeni kullanıcılar kazanarak oyuncu sayısını daha fazla arttıracağını söyleyebiliriz.

Bununla birlikte şirket 2013 yılının her çeyreğinde yayınladığı raporlarda aylık ve günlük aktif kullanıcı sayısındaki düşüşler yaşadığını açıklamıştı. Her yaş kitlesinden oyuncuya sahip olan FarmVille serisini tüm platformlara açarak kullanıcıların oyuna sadakatini arttırmayı ve yeni oyuncu kazanmak şirket için oldukça önemli olduğunu aynı şekilde söyleyebiliriz.

farmville-2-escape-from-country

Oyunun iOS versiyonunu buradan, Android versiyonunu ise buradan indirilebileceğinizi belirtelim. Oyunun yakın zamanda Kindle versiyonunun da yayınlayacağı şirket tarafından açıklanan önemli bir bilgi oldu. Tüm bunlarla birlikte FarmVille 2: Country Escape aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 16 farklı dil desteğiyle birlikte yayınlandığını belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.