Start-Up Nation'ın yazarı Saul Singer, IBA Startup Konferansı için geliyor

Start-Up Nation'ın yazarı Saul Singer, IBA Startup Konferansı için geliyor

Uluslararası Barolar Birliği tarafından üçüncüsü düzenlenen Akdeniz Konferansı'nın bu yılki teması startuplar. 14-16 Mayıs tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze'de yapılacak IBA Startup Conference, iş ve hukuk dünyasından uluslararası katılımla gerçekleşecek.

2010 yılında The New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer alan Start Up Nation kitabının yazarı Saul Singer'ın katılacağı Akdeniz Konferansı, 14 Mayıs'ta bir açılış resepsiyonuyla başlıyor.

Konferans ikinci gününde üç ana konuya odaklanıyor: Start-up'ların karşılaştıklaır güçlükler, bölge ekonomisine yaptıkları katkı ve fonlamadan çıkış sürecine kadar start-up'ları ilgilendiren hukuki meseleler.

Konferans'ın üçüncü günü ise hukuk firmalarının yönetimine ayrılmış. Luther Rechtsanwaltsgesellschaft mbH. ortağı Hermann J. Knott ve Mehmet Gün & Partners'dan Mehmet Gün'ün yöneteceği ilk oturumda inovasyon ve teknolojinin hukuk fimalarının gelişimindeki rolü tartışılacak.

Son oturumunda pazarlama ve bağlantıların öneminin konuşulacağı Akdeniz Konferansı etkinliğiyle ilgili detayları buradan inceleyebilir, etkinlik programına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.