Bilişim Hukuku Uzmanlık Programı başvuruları başladı [Webrazzi Özel Bursu]

Bilişim Hukuku Uzmanlık Programı başvuruları başladı [Webrazzi Özel Bursu]

bilişim-hukukuT.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından başlatılan ve alanında Türkiye’nin önde gelen uzman isimlerinin eğitmen olarak katıldığı “BİLİŞİM HUKUKU-Uzmanlık Programı” 03 Mayıs’ta başlıyor.

Webrazzi olarak, bu alanda kariyer planlaması yapan bir stajyer avukata (İstanbul Barosuna kayıtlı olmak şartıyla) “Webrazzi-Eğitim Bursu” kapsamında ücretsiz eğitim imkanı sunuyoruz.

T.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından 03 Mayıs’ta başlatılacak olan ve toplamda 90 saatlik içeriğe sahip eğitim programı kapsamında, Bilişim Hukuku hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyen bireylerin gerek teorik gerekse pratik açılardan yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Özellikle son yılların yükselen alanlarından bir tanesi olan Bilişim Hukuku eğitimi, ülkemizde de önemli internet ve bilişim şirketlerinin sayısının artmasıyla daha da önem kazandığını söyleyebiliriz. Av. Ahu GüneyliAv. Başak Purut, Av. Gökhan Ahi ve İsmail Hakkı Polat gibi bu alanında bilgili isimlerin eğitmen olarak dersleri işleyeceğini söyleyelim.

Eğitim toplam 90 saat ve 14 haftadan oluşuyor, program sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcıların T.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi onaylı “Başarı Sertifikası” almaya hak kazanacağını ayrıca mezuniyet hakkını kazanan tüm katılımcılara "Transcript" sunulacağını belirtelim.

Bilişim Hukuku Sertifika Progrmaı

Webrazzi olarak bizde bilişim hukuku alanında kariyer planlaması yapan gençlere destek vermek amacıyla İstanbul Barosuna kayıtlı olmak şartıyla, bir Stajyer Avukata “Tam Burs” imkanı sağlıyoruz. Program için burs başvuruları online olarak internet üzerinden yapılmaktadır ve adaya ilişkin temel bilgilerin yer aldığı “Burs Başvuru Formu”nun doldurulması ile  başvuru işlemi tamamlanıyor.

Burs başvuruları ve burs sınavına kayıt işlemleri ücretsiz olduğunu belirtelim.  Temel değerlendirme kıstası 19 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olan “Burs Sınavı” nın olduğunu hatırlatalım ve söz konusu sınavda ilk 3’e giren adaylardan birinin “Webrazzi-Eğitim Bursu” almaya hak kazanacak. Burs sınavı konusunda bilgi vermemiz gerekirse; Toplma 40 adet çoktan seçmeli sorudan oluşan sınavın ilk 20 sorusu “Temel Hukuk”, kalan 20 soru ise “Temel Bilişim” konularını kapsamaktadır.

Program hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.