Istanbul Tech Talks: 28 Nisan'da tüm gün mobil odaklı teknolojiler konuşulacak

Istanbul Tech Talks: 28 Nisan'da tüm gün mobil odaklı teknolojiler konuşulacak

28 Nisan Pazartesi günü Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali Kampüsü'nde düzenlenecek olan Istanbul Tech Talks, gün boyunca mobil yazılım teknolojilerinin konuşulacağı bir etkinlik olacak.

Uluslararası konuşmacılarıyla dikkat çeken Istanbul Tech Talks, mobil yazılımla ilgilenen sektör profesyonellerini, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getiriyor. Peak Games'in de destekçileri arasında yer aldığı etkinliğe katılmak için etkinliğin Eventbrite adresinden 100 dolar ödeyerek bilet satın alabilirsiniz.

Tüm gün sürecek olan etkinlik saat 08.30'da başlıyor -ilk oturum 09.15'te- ve 17.30'da kapılarını kapatıyor. Istanbul Tech Talks boyunca çoklu platform mobil uygulama araçlarıyla native uygulama geliştirme, lokalizasyon ve ProGuard Android SDK gibi çok sayıda konu konuşulacak.

Etkinliğin dikkat çeken konuşmacılarıysa PSPDFKit'den Peter Steinberger, libgdx'i temsilen Mario Zechner, objc.io'dan Chris Eidhof ve ProGuard'dan Eric Lafortune.

istanbul-tech-talks-poster

28 Nisan Pazartesi günü düzenlenecek olan etkinlikle alakalı detaylı bilgiler ve programın tamamına istanbultechtalks.com üzerinden göz atabilirsiniz. Etkinliğe katılmak isteyenlerin ise şuradan 100 dolar karşılığında biletlerini satın almaları gerekiyor. Sınırlı sayıda bilet kaldığı için etkinliğe katılmayı düşünenlere ellerini çabuk tutmalarını öneriyoruz.

Tüm bunlara ek olarak, etkinlikle ilgili güncellemeleri Twitter'da @isttechtalks üzerinden takip edebilirsiniz. Son bir not olarak etkinlik boyunca tüm konuşma ve sunumların İngilizce olacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.