Avrupa'nın en önemli girişim yarışmalarından The Europas için başvurular başladı

Avrupa'nın en önemli girişim yarışmalarından The Europas için başvurular başladı

The Europas 2014TechCrunch Editörü Mike Butcher'ın kurucuları arasında yer aldığı The Europas, 2009 yılından bu yana Avrupa'nın yükselen teknoloji girişimlerini ödüllendiriyor. The Europas Ödülleri 2014 için başvurular bugün açıldı. Başvuru için herhangi bir ön koşulun olmadığı The Europas'a aday olmak isteyen teknoloji girişimlerinin, yalnızca  Ocak 2013 ve Yaz 2014 dönemleri arasındaki başarılarına bakılıyor.

20'nin üzerindeki kategorinin bulunduğu The Europas'a başvuru ücretsiz ve birden fazla ödül kategorisi için başvuru yapmak mümkün. Sektörünün en inovatif şirketlerini seçen The Europas, en yeni şirketlere öncelik veriyor. Bununla birlikte Avrupa ve Orta Doğu'da teknoloji sektörünün gelişme ve olgunlaşma aşamasındaki girişimler de değerlendirmeye alınıyor. Yani The Europas'a başvurmak için hiçbir engel bulunmuyor!

the-europas

The Europas, bağımsız duruşu ve editoryal bakış açısıyla benzerlerinden ayrılıyor ve jüri listesi, Fransa'dan İngiltere'ye, İsviçre'den Türkiye'ye kadar geniş bir coğrafyadan katılımla dikkat çekiyor. The Europas'ın Türkiye'den jüri üyeleri ise Earlybird Ventures Kurucu Ortağı Cem Sertoğlu ve Webrazzi Kurucu ve CEO'su Arda Kutsal.

Bu yıl Haziran ayında düzenlenecek olan ödül töreninden önce, katılımcıları bir de "unconference" formatında toplantı yani "Gathering" bekliyor. Konferansın aksine,(daha az maliyetli olması dışında :)) davetlilerin katılımını ve etkileşimini artırmayı hedefleyen etkinlik, 10 Haziran'da Londra'da.

The Europas'la ilgili daha detaylı bilgiye buradan erişebilir, Facebook ve Twitter hesaplarını kontrol edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.