Özel uçak kiralamak için pazaryeri: JetSmarter

Özel uçak kiralamak için pazaryeri: JetSmarter

Florida merkezli JetSmarter, özel uçakları bir araya getiren ve özel uçak kiralamak isteyen müşterilere özel hizmet veren bir girişim. Özel havacılıkta bir devrim yaratmak gibi büyük bir hedefle 2012 yılında kurulan şirket, müşterilerine özel uçak kiralama konusunda yardımcı oluyor.

JetSmarter üzerinden ya da oldukça şık bir arayüze sahip mobil uygulamaları üzerinden gerçek zamanlı olarak uçuş planlamanız mümkün. Burada uçacağınız havalimanlarını, uçmak istediğiniz özel jetin modelini seçebilme imkanı da size tanınıyor.

JetSmarter bünyesinde şu anda 3205 uçak bulunuyor ve dünyanın en büyük özel uçak kiralama pazaryeri olması konusunda da iddialılar. Sitede yer alan bilgiler göre bugüne dek JetSmarter üzerinden 3078 uçuş isteği gelmiş. Özel havacılıktaki yüksek karlılık rakamlarını düşünürsek, JetSmarter'ın başarılı bir girişim olduğunu söyleyebiliriz.

jetsmarter

Özel havayolları ya da uçaklarını kiralayan kişiler için en önemli konulardan birisi de uçaklarının atıl durumda durmaması. Çünkü yüksek bakım maliyetleri ve metal yorgunluğu yüzünden uçakların hangarlarda kapalı olması pek de iyi bir durum değil. Bu yüzden uçakların bir pazaryeri tarafından kiralanması, uçak ve özel uçak sahipleri için de çok önemli. Bununla birlikte, JetSmarter size özel danışmanlık hizmeti de sunuyor ve rezervasyonlarınızın aşamasında size etkin destek sağlıyor.

JetSmarter'ın bir diğer önemli özelliği de, özel uçakların boş seyahat etmesini engellemek. Şu anda özel jetlerin yüzde 30'u  hizmet verdiği sırada boş seyahat ediyor. JetSmarter, uygulama aracılığıyla potansiyel müşterilere bu boş bacakları fırsat olarak sunarak, özel uçakların boş uçmasını engellemeye ve buradan da kar elde etmeye çalışıyor.

JetSmarter'ın iOS uygulamasını buradan, Android versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz. JetSmarter'ın televizyon reklamını da hemen altta izlemeniz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.