Yerli mobil uygulama Flight ile anlık olarak uçuş bilgilerinizi takip edin

Yerli mobil uygulama Flight ile anlık olarak uçuş bilgilerinizi takip edin

Yerli mobil uygulama geliştirici şirketlerden olan Innovationbox, mobil oyun alanının dışında kullanıcıların gerçek hayatta işlerine yarayabilecek olan Flight isimli mobil uygulamalarını geçtiğimiz haftalarda kullanıcıların beğenisine sundu.

Kullanıcıların uçuşları, hava durumlarını ve çeşitli diğer  durumları kontrol edebileceği uygulamanın özellikle UI ve UX tasarımlarıyla ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

fotoğraf 1

Flight - Live Status & Weather'ın çok sık uçuş yapan kullanıcılar düşünülerek tasarlandığını söyleyebiliriz. Uçuşla ilgili detaylı bilgileri uygulama üzerinden sorgulatabiliyor ve takip edebiliyorsunuz. Uygulamanın uçuş bilgilerini ve hava durumu gibi önemli bilgileri anlık olarak en iyi şekilde sağlayabilmek için FlightStats ve World Weather Online ile işbirliği gerçekleştirmiş. Hava durumuna göre şık bir şekilde uygulama arkaplanında değiştiğini ve bunun güzel bir görsel etki yarattığını söyleyebiliriz.

fotoğraf 2

Uygulama üzerinden uçuşunuzla ilgili mevcut durumu ve uçuşunuz esnasındaki tahmini hava durumu bilgisini de sorgulatabiliyorsunuz. Bunun için uçuş sorgulama ekranı üzerinden uçuş numaranızı, havayolu şirketini ve uçuş tarihini girmenizle birlikte uçuşla ilgili detaylara ve uçuş saatinizdeki tahmini hava durumunu uygulama size sunuyor. Ayrıca gitmeyi planladığınız rota ile ilgili olarak elinizde bir uçuş kodu olmadan da uçuş bilgisi ve hava durumu bilgisininde sorgulatabildiğinizi ekleyelim.

Geçtiğimiz haftalarda Apple tarafından öne çıkarılan uygulama diğer benzer uygulamalardan UI ve UX tasarımlarıyla ayrıldığını söyleyebiliriz. Geliştirici ekipte özellikle bu konunun üzerinde durduğunu aktardı. Şu an için yalnızca iOS platformunda olan Flight'ın fiyatı ise 1,99 dolar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.