IgnitionOne, Webrazzi Dijital'14'te Türkiye lansmanını yaptı

IgnitionOne, Webrazzi Dijital'14'te Türkiye lansmanını yaptı

Webrazzi Dijital’14'te gün boyu sunumlar devam ederken bulut bazlı dijital pazarlama çözümü IgnitionOne Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Atlanta merkezli IgnitionOne'da 7 yıl görev yapan Yusef Akyüz, IgnitionOne'ın Türkiye adımına değinerek kişi odaklı niteliklendirme ve pazarlama otomasyonunu anlattı.

Merkezi medya yönetimi yapabilmeye olanak tanıyan IgnitionOne, çapraz kanal pazarlama yönetimi ve davranış teknolojisi desteğiyle arama motoru reklamcılığı, display reklamcılığın da aralarında bulunduğu pazarlama otomasyon araçlarını barındırıyor.

IgnitionOne'ın Türkiye adımıyla birlikte hedefini Ortadoğu pazarına doğru genişletmiş olacak.

webrazzi-dijital-ignitionone Özellikle web sitesindeki kullanıcıyı sınıflandırarak, kişiye özel teklif sunma konusunda dikkat çeken Yusef Akyüz, IgnitionOne'ın Volkswagen'le yaptığı bir çalışmadan örnek verdi. Volkswagen, sitesini ziyaret eden yaklaşık 4.5 milyon 78 bin etkileşim sağlayarak 3,337 başvuru almış. Başvuru ile ziyaret sayısını orantılayınca düşük bir oran gibi görünse de hali hazırda sitede var olan kullanıcının başvurusunu alarak, marka önemli ölçüde reklamda fırsat maliyeti yakalamış oluyor.

Site içi çözümlerin haricinde harici alanlarda reklam hizmeti sunan IgnitionOneile ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler buradan ulaşabilirler. Yusef Akyuz'un yaptığı sunumuysa aşağıda bulabilirsiniz;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.