Preview: Film afişini gördüğünüzde fragmanını oynatabilen Google Glass uygulaması

Preview: Film afişini gördüğünüzde fragmanını oynatabilen Google Glass uygulaması

Google Glass, henüz kullanıcı deneyimi açısından yolun başında olsa da, geliştirilen uygulamalar Google'ın bu prototip düzeyindeki cihazının gelebileceği nokta hakkında daha net fikir edinmemizi sağlıyor.

Bu hafta açılan uygulamardan Preview ise bundan biraz daha fazlasını vaat ediyor. Uygulama, filmin posterlerini tanıyıp, fragmanları Google Glass'ta oynatan eğlenceli bir ürün.

Preview'u indirdikten sonra, Google Glass ana sayfadan Preview uygulamasına gitmek için "OK Glass, Preview the movie" diyorsunuz. Fragmanını görmek istediğiniz filmin posterini ya da poster resmini Glass'a gösteriyorsunuz ve fragmanınız ekranınızda oynamaya başlıyor.

Siz posterden postere geçtikçe uygulama otomatikman fragmandan fragmana geçiyor. Uygulamanın sayfasında, Preview'ın geliştiricis Takahiro Horikawa'nın bir demosu bulunuyor, yukarıda izleyebilirsiniz.

Horikawa'nın ifadelerine göre Preview, şu anda gösterimde olan filmlerin büyük çoğunluğunu tanıyor. Ve aynı zamanda, uygulama gelecek vaat ediyor çünkü veritabanı yeni filmler vizyona girdikçe uzaktan güncelllenebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.