Konferanslarda yaşanan ihtiyaçtan ortaya çıkan uygulama: Feathr

Konferanslarda yaşanan ihtiyaçtan ortaya çıkan uygulama: Feathr

Bugüne dek her ne kadar tedarikli gitsem de konferanslarda kartvizitimin tükenmesi durumuyla sık sık karşılaşan biriyim. Çoğumuzun kaderi de bu aslında; "Kartvizitim bitti" cümlesini, özellikle konferanslarda çok sık duyarız...

İşte böyle anlarda imdada genelde akıllı telefonlar üzerinden atılan hızlı bir mail ya da eski yöntemle kağıda kaleme sarılma gibi şeyler konuya çözüm getirir. Feathr da bu ihtiyaçtan ortaya çıkmış, konferansları odak noktasına almış ve etkinliklerde tanıştığınız insanları uygulama aracılığıyla hatırlamanızı, daha hızlı bir bağ kurmanızı sağlıyor.

Feathr, son olarak SXSW'de yaptığı bir sunumla da girişimler arasından en iyi sunumunu gerçekleştirerek Capital Factory'den 100 bin dolarlık bir ödülün sahibi oldu. 2012 yılında bir mobil uygulama olarak ortaya çıkan girişim, 200 bin dolarlık bir tohum yatırım almıştı. Kısacası SWSW'de sunumla gelen ödül miktarı, Feathr açısından oldukça önemli.

feathr-app

Feathr aynı zamanda kendini bir "networking machine" olarak konumlandırmış. Kullanıcılara networking gibi önemli bir fayda sağlarken, fuar, konferans ya da etkinlik düzenleyen firmalara da katılımcılarına bir katma değer sunmasını sağlıyor ve tabii buradan para da kazanıyor. Feathr'ın CEO'su ve kurucu ortağı Aidan Augustin'e göre, girişim gelecekte gelir anlamında artıya geçecek.

Hem iOS hem de Android sürümleri bulunan Feathr uygulamasını buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Son olarak Feathr'ın içerisinde önemli sosyal bağlantıların bulunduğu, tanıştığınız kişilerin Twitter ya da LinkedIn adreslerine ulaşabileceğinizi, ilgili konferansın Twitter'daki hashtag'i üzerinden Feathr aracılığıyla takip edebileceğinizi de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.