iBetterCharge ile masaüstünden iPhone'unuzun şarj durumunu takip edin

iBetterCharge ile masaüstünden iPhone'unuzun şarj durumunu takip edin

Modern dünyanın en büyük problemlerinden birisi de tabii ki asla yetmeyen ve çoğu kişinin sürekli şikayet ettiği şarj kapasiteleri. Özellikle akıllı telefon sahipleri, telefonlarını gün aşırı şarj etmek zorunda kalıyorlar.

Akıllı telefonlarımızın şarj durumlarını da çoğu zaman telefon üzerinden bakarak haberdar oluyoruz. Ancak günlük rutinde çalışırken, bazen telefonumuzun varlığını ya da varlığını unutmasak bile telefonumuzu şarja takmayı unutabiliyoruz.

Softorino adlı yazılım şirketi de bu açığı görmüş ve  geliştirdiği yazılımla, akıllı telefonunuzun şarj durumunu masaüstünden size haber veren bir sistem oluşturmuş. Böylece şarjınız bitmek üzereyken, iBetterCharge size telefonunuzu şarja takmanız gerektiği ile ilgili bir bildirim yolluyor.

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan iBetterCharge'ın hem Mac OS hem de Windows sürümleri bulunuyor. Yazılımın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilir, buradan da iBetterCharge'ı indirerek telefonunuzu ihmal ettiğiniz anlarda şarjınızın bitmesinin önüne geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.