Shaquille O'Neal oyun işine dönüyor: Shaq Fu

Shaquille O'Neal oyun işine dönüyor: Shaq Fu

NBA'in renkli simalarından Shaquille O'Neal, 22 yıllık basketbol kariyerinin ardından hem ABD'de hem de tüm dünyadaki popülerliğini sürdürüyor. Basketbol kariyeri kadar yaptığı diğer işler ve oyunculuğu ile de gündeme gelen Shaquille O'Neal'ın aynı zamanda Shaq Fu adında bir oyunu bulunuyor.

1994 yılında SNES platformunda ilk kez piyasaya çıkan 2 boyutlu Shaq Fu oyunu, şimdi yeniden doğuyor. Shaquille O'Neal'ın oyunu Shaq Fu'nun en önemli özelliği, kitle fonlama ile hayata geçecek olması. Indiegogo'da ortaya çıkan oyun projesi, 450 bin dolarlık kaynak arıyor.

Shaquille O'Neal'ın Shaq Fu'nun yeni versiyonu, yeni bir oyun stüdyosu, yeni geliştirmek takımı ve yeni bir strateji ile yapılıyor. Shaq Fu, bir kitle fonlama projesi olarak muhtemelen başarıya ulaşacak ve sonrasında da oyun dünyasının ilgisini çekecek. Oyunda Shaquille O'Neal'ı canlandıracak ve ninjaları farklı mekanlarda alt etmeye çalışacaksınız.

Shaquille O'Neal'ın tabii ki 450 bin dolara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum fakat kitle fonlamanın bir pazarlama aracı olarak kullanılmasını da burada rahatlıkla görüyoruz. Shaq, böylece oyunu için gereken parayı hem hayranlarından toplarken, hem de kitle fonlama sayesinde bu oyunun reklamını da yapmış oluyor.

6 Mart'ta açılan Shaq Fu oyun projesi, an itibariyle 60 bin dolar civarında bağış toplamış bile. Shaquille O'Neal'a oyunu konusunda yardım ederek yüksek meblağlarda bağış yapan kişiler, Shaq'la bir öğle ya da akşam yemeği veya evine misafir olarak Shaq'ın evindeki basket sahasında kendisiyle maç yapma şansı bulabildiklerini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.