Tripsta'dan Türkiye online bilet satış infografiği [indirim linki]

Tripsta'dan Türkiye online bilet satış infografiği [indirim linki]

tripsta-logoAtina'da 2005 yılında hizmet vermeye başlayan Tripsta 2011 yılının sonunda ülkemize giriş yapmıştı. Dünya genelinde 3 farklı merkez ve İstanbul ekibi de dahil toplam 100'ün üzerinde çalışanıyla hizmet veren Tripsta Türkiye için 2013 yılına dair online bilet satış infografiğini yayınladı.

İnfografikte dikkat çeken noktaların başında, genç nüfusun mobildeki ziyaret ve satın alma rakamları bazında iOS'i Android'den daha çok kullandıkları bilgisi geliyor. Tripsta'nın Webrazzi okuyucularına özel 30 TL'lik indirim linkini de yazının sonunda bulabilirsiniz.

İnfografikte yer almasa da SimilarWeb'in rakamlarına göre, birinci yılını geride bırakan site aylık 400 bin ziyaret sayısına ulaşmış. Tripsta'nin paylaştığı rakamlara göre siteyi en çok ziyaret edenler yüzde 36.24 ile 18-24 yaş aralığı gençler. Ancak en çok işlem 25-34 yaş aralığından geliyor. Kısaca seyahat etmeyi isteyen genç bir nüfusumuz var.

Ziyaretçilere şehirler açısından baktığımızda ülke nufüsunun 5'te birini barından İstanbul'un Tripsta trafiğinin yüzde 40'ını oluşturduğunu görüyoruz. İstanbul'u yüzde 11 ile Ankara, yüzde 10 ile İzmir izliyor. Türkiye’den en çok rezervasyon yapılan ilk beş şehirse sırasıyla Londra, Viyana, Bakü, Amsterdam ve Moskova.

Daha fazla bilgiyi aşağıda yer alan infografikte bulabilirsiniz. 31 Mart'a kadar geçerli 30 TL indirimden yararlanmak için buradan Tripsta'ya gitmeniz yeterli. İşlemi tamamladığınızda sepetinizde 30 TL indirimi göreceksiniz :)

tripsta_webrazzi_infografik-01

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.