Webrazzi E-Ticaret Raporu yayınlandı!

Geçtiğimiz aylarda yayınladığımız Webrazzi İnternet Ekosistemi Raporu ve Ödeme Sistemleri Raporunun ardından bugün sizlere Webrazzi E-Ticaret Raporunu sunuyoruz.
Webrazzi E-Ticaret Raporu yayınlandı!

webrazzi-eticaret-raporuGeçtiğimiz aylarda yayınladığımız Webrazzi İnternet Ekosistemi Raporu ve Ödeme Sistemleri Raporunun ardından bugün sizlere Webrazzi E-Ticaret Raporunu sunuyoruz.

Raporda yer alan verilerin önemli bir bölümü Webrazzi E-Ticaret'14 konferansı konuşmacılarının ve Ödeme Sistemleri '13 konferansındaki konuşmacılarımızın paylaştığı verilerden oluşuyor. Webrazzi E-Ticaret raporunu Webrazzi PRO servisimizi kullanarak hazırladığımızı da belirtelim.

Türkiye E-Ticaret ekosistemi özelinde hazırladığımız ve 15 adet grafikten oluşan Webrazzi E-Ticaret raporunda; Türkiye’de e-ticaret’in perakende içindeki payı, 2013 yılında ülkemizdeki e-ticaret trendleri, kullanıcıların kredi kartlı işlemlerde tercih ettikleri taksit seçenekleri, internetten yapılan kartlı ödemelerin sektörel bazda ciro dağılımı, internet üzerinden yapılan alışverişlerin illere gore kargo dağılımları gibi Türkiye özelinde çok çeşitli verilere ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.