Türkiye A Milli Takımı sosyal medyaya ısınıyor, ilk 11 Twitter'da açıklandı

Türkiye A Milli Takımı sosyal medyaya ısınıyor, ilk 11 Twitter'da açıklandı

Ülke olarak genci yaşlısı futbola düşkünüz. Tabii lig bazında takımlar değil de, ülkemiz söz konusu olunca Milli Takımlarımız için hepimiz bir olabiliyoruz. Bugüne dek bize pek çok gurur yaşatan Türkiye Milli Takımlarına, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi bir Twitter hesabı açılmış.

Şubat ayının sonundan bu yana yayın yapmaya başlayan @MilliTakimlar hesabında son zamanlarda inanılmaz bir aktiflik mevcut. Anlaşılan o ki, milli futbol takımlarımızda dijital dönüşüm başladı. Bugüne dek spor pazarlama olarak yerli ve yabancı ülkedeki kulüpleri takip ediyorduk ancak bunların arasına Türkiye milli futbol takımlarının etkilenmesi de oldukça hoş oldu.

Milli Takım'ın resmi Twitter hesabında paylaşılan özel içeriklerden birisi de Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile futbolcuların verdiği selfie pozu. Ayrıca bu akşam oynanacak İsveç maçının ilk 11'i de Twitter üzerinden paylaşıldı.

Oscar ödül törenine selfie'lerin damgasını vurması, Milli Takımı da harekete geçirdi. Aşağıdaki tweet, #TürkMilliSelfie etiketi ile Twitter üzerinden paylaşıldı.

A Milli Takım, Fatih Terim'in çektiği selfie pozunu böyle verdi:

Milli Takımlar Fatih Terim

Milli Takım'ın paylaştığı selfie pozu, FIFA'nın da dikkatini çekti:

Bugün oynanayacak İsveç maçının ilk 11'i de Twitter üzerinden aşağıdaki gibi açıklandı. Kamuoyu, bugün oynanacak maçta sahada olacak futbolcuları, gazeteler aracılığıyla değil, Terim'in el yazısıyla  Twitter üzerinden öğrendi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.