Facebook'tan yeni video reklamlar

Daha önce Facebook ile sandalyenin  bağına dair "chairs" reklamını yayınlayan sosyal ağ şimdi 7 ayrı video reklamıyla karşımızda. "Arkadaşların seni nereye götürecekler?" başlığında toplanan video reklamlar Facebook Beğen simgesi ile sonlanıyor ve  Facebook'un ismi hiç geçmiyor.

Reklamların televizyonda yayınlaması konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşılık yeni reklam videolarının en uzunu 35 genelininse yaklaşık 18 saniye sürmesi dikkat çekiyor. Videoların bu kısalığıysa akıllara, bunun Facebook'un Aralık ayında devreye aldığı otomatik başlayan mobil videoları yaygınlaştırmak için bir adım mı  olduğu sorusunu getiriyor.

Facebook'un yeni video reklamlarının mobil odağında video reklamlarını yaygınlaşması için hazırlanıp hazırlanmadığını önümüzdeki günlerde daha net anlayacağımız. O konuyu bir kenara koyarak devam edelim. Günlük hayattan an'ları toplayan yeni reklamlarla birlikte, Facebook sandalye, Facebook Home için yemek masasını tercih eden Facebook şimdiyse koltuğa yer verniş.

Facebook'un yeni hazırladığı 7 reklamı da aşağıda izleyebilirsiniz, reklamları siz nasıl buldunuz?

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.