MWC'deki Türk şirketler ile etkinliği konuştuk [Video]

MWC'deki Türk şirketler ile etkinliği konuştuk [Video]

Webrazzi’de Mobile World Congress‘ten Vodafone sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberlere, wbrz.in/mwc2014 adresinden ulaşabilirsiniz.

mobile-world-congress-logoMobile World Congress'de dünyanın birçok ülkesinden sektör lideri ve öncü firmaların katılmasıyla birlikte gelecek yıllara yönelik özel konsept ürünler ve şirketlerin piyasa çıkaracakları yeni ürünleri tanıtılıyor.

MWC'deki gelişmeleri size aktarmamızın yanında mobil odaklı servisler ve hizmetler sunan farklı ölçekteki şirketler de MWC'de yer alıyor. Sizler için MCW'de yer alan yerli şirketlerin standlarını dolaşarak onlarla kısa röportajlar gerçekleştirdik.

Pordiva, Rintek, 3Pay, Emek Group, P.I. Works, Monitise (Pozitron), Piranha, Tikle, Netaş, etiya, PhayMobile ziyaret ettiğimiz ve fuarla ilgili görüşlerini aldığımız bazı yerli şirketler oldu. Yerli şirketlerin bu denli büyük ve tüm dünyadan katılımcılar ve basının ilgi odağı olan bir fuarda yer alması ülkemiz için umut verici ve sevindirici. Gerçekleştirdiğimiz söyleşileri aşağıdan izleyebilirsiniz.

İkinci Bölüm

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.