Girişimcilerin akıl danışabileceği House of Genius etkinliği İstanbul'da

Girişimcilerin akıl danışabileceği House of Genius etkinliği İstanbul'da

Her ay önceden belirlenmiş bir akşamda, girişimcilerin sorunlarını aktardığı bir ortam yaratan House of Genius, girişimcileri farklı alanlarda çalışan şirket profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkan ve tamamen ücretsiz olan House of Genius etkinlikleri, bir süredir İstanbul'da da yapılıyor.

Aylık olarak yapılan etkinliklere daha önce Trendyol, Yemeksepeti, Limango ve TT Pilott gibi yakından tanıdığımız şirketlerin ofisleri de ev sahipliği yapmış durumda.

En çok 3 girişimcinin, kendi girişimlerini ve karşılaştığı sorunları yaklaşık olarak 15-20 kişilik katılımcı grubuna aktardığı House of Genius etkinliklerinde, sorunu dinleyen katılımcılar, yeni yaratıcı fikirlerini girişimciye hiç bir beklentisi olmadan sunuyor. Böylece girişimci kendi girişimini olgunlaştıracağı bir mentorluk ortamı bulurken, farklı insanlardan da görüş alabiliyor ve belki de girişim için bambaşka bir kader bu tarz etkinliklerde çizilebiliyor, farklı bakış açıları girişimcilere ışık tutabiliyor.

Sadece İstanbul ve ABD'de değil, Avrupa'nın da pek çok farklı kentlerinde düzenlenen House of Genius İstanbul etkinliklerini bu adresten takip edebilir ve sonraki etkinliklere katılım için başvuruda bulunabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.