Twitter, Promoted Accounts'u arama sonuçlarına ekledi

Twitter, Promoted Accounts'u arama sonuçlarına ekledi

Twitter_logo_blueTwitter'ın 2010 yılında başlattığı Promoted Accounts uygulamasıyla ilgili az önce yeni bir güncelleme geldi. Twitter'ın reklam blogunda yayımladığı duyuruya göre, Twitter arama sonuçlarında Promoted Accounts sonuçlarına yer verecek.

Twitter'ın 2010 yılında başladığı Promoted Accounts programına giren Twitter profilleri belirli bir algoritma çerçevesinde kullanıcılara öneriliyordu.

Promoted Tweets ve Promoted Trends halihazırda Promoted etiketiyle arama sonuçlarında gösteriliyordu. Yenilikle birlikte bunlara Promoted Accounts da eklenmiş oldu.

twitter promoted accounts searchTwitter resmi blogunda yapılan duyuruda arama özelliğinin pazarlama çalışmalarıyla kullanıcıları birleştirmek için önemli bir fırsat sunduğuna değiniliyor. Promoted Accounts'un kullanıcılara takip etmeleri için sunulan hesap önerileriyle birlikte sıralanacağı bilgisi de paylaşılıyor.

Twitter, Promoted Accounts önerilerini arama sonuçlarında getirirken reklam verenlerin hedeflemelerini baz alacak. Böylelikle reklam verenlerin ek bir işlem yapmasına gerek olmayacak.

Yeniliğin sürpriz olduğunu söylemek zor zira, geçtiğimiz ay gelişmiş reklam hedefleme araçlarını tanıttığımız Twitter, 2014 yılı için 1 milyar dolar reklam geliri hedeflediğini duyurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.