Televizyon dizisi Fırıldak Ailesi'nin mobil oyunu: Koş Sabri Koş

Televizyon dizisi Fırıldak Ailesi'nin mobil oyunu: Koş Sabri Koş

Yapımını Varol Yaşaroğlu'nun da içinde bulunduğu Grafi2000'in üstlendiği Fırıldak Ailesi'ni duymuş muydunuz?

Türkiye'de yetişkinlere yönelik ender animasyon yapımlardan biri olan Fırıldak Ailesi, yayın hayatına bir televizyon dizisi olarak 2013'ün Şubat ayında başladı. Anne, baba ve 3 çocuktan oluşan Fırıldak Ailesi; bencillikleri ve çıkarcılıklarıyla öne çıkıyor.

Bir başka deyişle Fırıldak Ailesi'ni izlerken orta sınıf bir Türk ailesine konuk oluyor, başlarından geçen komik olayları 2 boyutlu olarak ekranlarınızda buluyorsunuz. Bu arada ilk sezonu Star TV'de yayınlanan Fırıldak Ailesi'nin ikinci sezon bölümleriyse 3 Şubat'tan itibaren TV2'de gösterilmeye başlandı.

Okuyor olduğunuz yazıda ise sizlere Fırıldak Ailesi'nin babası Sabri'nin iOS ve Android platformlarında yayınlanan mobil oyunlarından bahsedeceğiz.

firildak-ailesi-poster

Bir buçuk ay gibi bir sürede 50 bini aşkın kişi tarafından indirilen oyun, Fırıldak Ailesi'nin babası Sabri'nin; karısı Dürdane tarafından saklanan altınların peşine düşmesini konu alıyor. Ayrıca dizide yer alan diğer karakterler de oyun içinde ya Sabri'ye engel olan ya da yardımcı olan halleriyle karşımıza çıkıyor.

Her ne kadar animasyon dizi yetişkinlere hitap etse de oyunun yetişkinler için biraz 'basit kaçtığını' söyleyebiliriz.  3 ayrı zorluk derecesinde oynanabilen oyunda reklam gösterimi de yapılıyor.

kos-sabri-kos-mobil-oyunu

Ayrıca oyunda seviye atladıkça yine dizi içindeki çeşitli esprileri de hatırlatan isimlerde (Merdanesi Dım Dım Yar, Bunu Yazan Tosun gibi) rozet kazanabiliyorsunuz. Koş Sabri Koş isimli oyunu Android telefonunuza buradan, iOS cihazınıza ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.