Teknosa tüm mobil uygulama mağazalarında yerini aldı

Teknosa tüm mobil uygulama mağazalarında yerini aldı

teknosa-logoMobilin internette artan trafiği şirketleri de bu yönde yatırıma yönlendiriyor. Bu yönde Teknosa mobilde adımını atarak kademeli olarak yer aldığı App Store, Google Play ve Windows Phone uygulama mağazalarında uygulamalarını tamamladı.

Ekim ayından itibaren kademeli olarak uygulama mağazalarına yüklenen uygulamalar bu hafta itirbarıyla tamamlanırken süreç boyunca uygulama geliştirici firma tmob oldu.

Webde ürünün hangi mağazada bulunduğu gibi önemli hizmetleri sunan Teknosa mobil uygulamaların lokasyon servislerini kullanmış.

teknosa-mobil

Web hizmetinden farklı olmayan mobil deneyimde ücretsiz kargo, ödeme seçenekleri yer alıyor. Kişisel olarak dikkatimi çeken özellikse kullanıcı mobil uygulamada bulunduğu ürünü en yakın mağazadan satın alabilmesi oldu. Böylece internetten alışveriş konusunda güven problemi yaşayanlar için önemli bir hizmette sunulmuş oluyor.

Özelliklerden bir diğer dikkat çekeniyse kullanıcılar ilgisini çeken bir ürünün fiyatı düştüğünde haberdar olabiliyorlar. Sadece üyelerin yararlarlanabildiği özellikle ürünün fiyatı düştüğünde bildirimi veya e-posta alan kullanıcı fiyat avantajından yararlanabiliyor. Uygulama bu yönüyle kişisel asistan görevi üstleniyor.

İlgilenenler Teknosa'nın iOS uygulamalarına buradan, Android uygulamalarına buradan, Windows Phone uygulamasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.