Fotoğraflarınızı birer yağlı boya tabloya çeviren girişim: Instapainting

Fotoğraflarınızı birer yağlı boya tabloya çeviren girişim: Instapainting

Hayır, bu sefer size bir iOS ya da Android uygulaması tanıtmayacağız. Instapainting biraz alışagelmişin dışında olan, farklı bir girişim.

Instagram, Facebook ya da bilgisayarınızdan yükleyeceğiniz fotoğrafları, verdiği hizmet karşılığında 2 ile 4 hafta arasında yağlı boya tablo olarak hazırlayan Instapainting'in fiyatları da 45 dolardan başlıyor.

Instapainting'in en önemli özelliği, verdiği hizmetin tamamen el işi olan yağlı boyalarla sosyal ağlardaki fotoğraflarınızı fiziksel olarak da ölüsüzleştirmesi. Kısacası, klasik bir baskı tekniğinden çok daha hoş ve sanatsal bir hizmet sunuyor olması Instapainting'i farklı kılan en önemli özellik.

Instapainting

Henüz çok yeni hayata geçen bir girişim olan Instapainting'de fiyatlar boyutlandırmaya göre değişiyor. 45 dolardan 100 dolara kadar farklı boyutları seçerek hizmet alabileceğiniz Instapainting'de, garanti kalitesi de mevcut. Fotoğrafınızdan yapılan yağlı boya tablosunu sevmediğiniz takdirde, bunu geri yollayarak paranızı iade alabiliyor ya da Instapainting'den farklı bir çalışma talep edebiliyorsunuz.

Y Combinator'dan destek bulan Instapainting'de fiyatların aslında bu kadar uygun olmasının bir diğer sebebi de Instapainting'in işi yurtdışına yaptırması. Normal şartlar altında el emeğinin çok daha yüksek fiyatlarla yapılması gerekirken, Instapainting işleri Çin'deki ressamlara yaptırarak  elde ettiği kar payını artırmayı başarıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.