TÜBİTAK, iOS uygulamasını yayınladı

TÜBİTAK, iOS uygulamasını yayınladı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun iOS için işletim sistemi için hazırladığı uygulama, AppStore'da yerini aldı.

Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, güncel haber, duyuru ve hizmetleri takip edebilmenizi sağlıyor. Uygulama aracılığıyla TÜBİTAK nezdinde yapılan araştırmalarla ilgili bilgi alabilmenizin yanı sıra kurumla ilgili güncellemeri de yine uygulama aracılığıyla alabiliyorsunuz.

TÜBİTAK'ın uygulaması, tasarım açısından kurumun gücünden beklenmeyecek şekilde zayıf ve başarısız olmuş. Özellikle kullanıcı deneyimi açısından pek çok hata mevcut olduğunu ilk bakışta anlamak mümkün.

TÜBİTAK

Uygulamadan tasarım olarak büyük bir beklenti içerisine olmadan baktığımızda ise, TÜBİTAK iOS uygulamasının TÜBİTAK web sitesi ile paralel bir şekilde güncellendiğini görebiliyoruz. Kısacası TÜBİTAK'ın web sitesini takip etmek yerine bu uygulama üzerinden gelişmeleri takip etmek mümkün. Adının içinde bilim ve teknoloji geçen bir kurumdan daha iyi bir uygulama beklentisi içinde olmak son derece doğal olsa da,  bu beklentiyi ertelemek zorundayız gibi gözüküyor.

TÜBİTAK'ın iOS uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.