Webrazzi PRO'da bulunan 1000'den fazla grafiğe yakından bakış [İnfografik]

Webrazzi PRO'da bulunan 1000'den fazla grafiğe yakından bakış [İnfografik]

Geçtiğimiz sene Nisan ayından yayına giren Webrazzi PRO'yu, içerisinde 100'lerce grafik bulunduran bir bilgi merkezi olarak tarif edebiliriz. Mobil, E-Ticaret, Donanım, Ödeme Sistemleri, Arama, Yatırım, Pazarlama ve Video gibi internet ve teknoloji dünyasına dair çok sayıda konu başlığı altında bulunan 100'lerce grafik ile Webrazzi PRO dijital sektörün profesyonellerine hizmet veriyor.

Sunum ya da rapor hazırlarken, yeni bir iş planı üzerinde çalışırken veya ilgi duyduğunuz bir konuyu araştırırken size zamandan kazandırarak bir kısmını internette halka açık olarak bulamayacağınız yüzlere veri sunan Webrazzi PRO, geçtiğimiz hafta içinde '1000 grafik' barajını da aştı.

Evet, 'bir kısmını internette halka açık olarak bulamayacağınız' ibaresini kullandık çünkü veri ortaklarımızdan aldığımız verilerin bir kısmı internette halka açık -public- olarak yer almıyor.

Hemen aşağıdaysa sizlerle Webrazzi PRO'daki 1000 küsur grafik hakkında detaylı bilgiler sunan bir infografik paylaşıyoruz. Hatırlatmak gerekirse; her hafta Webrazzi PRO'ya girilen en ilgi çekici grafiği ele aldığımız yazı dizimize buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi PRO'da üye girişi yapmadan da arama yapmak için sağ üstte yer alan arama kutusunu kullanmanız mümkün.

webrazzi-pro-1000-grafik-infografik

Webrazzi PRO'da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Sırasıyla 1, 5 ve 10 kişilik olan Bireysel, Startup ve Kurumsal paketleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.