PHP Konferansı, 22 Şubat Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi'nde ücretsiz olarak düzenleniyor

PHP Konferansı, 22 Şubat Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi'nde ücretsiz olarak düzenleniyor

22 Şubat Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş'ta bulunan kampüsünde bizim de destekçileri arasında yer aldığımız bir yazılım etkinliği düzenlenecek: PHP Konferansı.

Etkinliğin isminden dolayı yalnızca PHP üzerine konuşulacağı gibi bir izlenime kapılabilirsiniz. Ancak tamamı açıklanan programa bakacak olursanız ElasticSearch, MongoDB, Doctrine ve Nginx gibi konuların da tartışılacağını görebilirsiniz. Bir başka deyişle PHP Konferansı'nda genel olarak web teknolojilerinin ele alınacağını ve katılımcı kitlenin de yalnızca PHP değil, web teknolojileriyle ilgilenen herkes olacağını söyleyebiliriz.

Ücretsiz olarak katılabileceğiniz PHP Konferansı'ndaki yerinizi ayırtmak için Eventbrite üzerinden etkinliğe kayıt olabilirsiniz. Etkinlik kayıtları az önce açılmasına rağmen 400 kişilik kontenjanın hızla bitebileceğini ve acele etmeniz gerektiğini söyleyebiliriz.

php-konferansi-konusmacilar

Emir Karşıyakalı tarafından organize edilen etkinliğin; destekçilerinden biri olan Paylas.com üzerinden canlı olarak izlenebilineceğini de ekleyelim. Bu arada etkinliğin sponsorları ise Ubit ve Atölye15. Yeri gelmişken; eğer siz de etkinliğe sponsor olmak istiyorsanız [email protected] adresinden ilgili kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Son olarak; etkinliği Twitter'da @phpkonf adresinden takip edebilir, biletlerinizi ücretsiz olarak Eventbrite üzerinden alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.