Berlin merkezli girişim hızlandırma programı Axel Springer Plug&Play, yeni dönem başvurularını almaya başladı

Berlin merkezli girişim hızlandırma programı Axel Springer Plug&Play, yeni dönem başvurularını almaya başladı

Sizlere daha önce Berlin merkezli girişim hızlandırıcı Axel Springer Plug&Play'i tanıtmıştık.

Avrupa'nın internet girişimciliği alanında en gözde şehirlerinden olan Berlin merkezli Axel Springer Plug&Play, isminden de anlayabileceğiniz gibi arkasında önemli şirketlerin gücünü de barındırıyor.

Şu ana kadar bünyesine 15 internet girişimini dahil etmiş olan Axel Springer Plug&Play, yeni dönemi için başvuruları almaya başladı. Merkezin yetkilileriyle konuştuğumuzda 14 Şubat'ta son bulacak olan başvuru sürecinde şimdiden çok sayıda başvuru alındığını, ve başvuruların dünyanın dört bir yanından geldiğini öğrendik.

Yeni döneme hali hazırda Almanya'da yaşıyorsanız ya da 3-4 aylık bir süre için Almanya'da kalabilecekseniz başvuru yapabileceğinizi de hatırlatmış olalım.

2013 yılında hayatına başlayan girişim hızlandırıcı, internet girişimlerine 25 bin euro tohum sermayesi, ofis alanı ve yoğun bir eğitim programı sunuyor. Ayrıca Avrupa kadar Silikon Vadisi girişimcilik ekosistemine de yakın durmak isteyen Axel Springer Plug&Play, girişimcilere Silikon Vadisi'nin önemli yatırımcılarına ulaşma şansı tanıyor.

2013 yılının ikinci dönem mezunları

2013 yılı içinde düzenlenen ikinci programda girişim merkezinin mezunu olan girişimlere yakından bakacak olursak; video teknolojisi üzerine bir pazar yeri olan 1o1 Media, blogger'ların yayınlarından gelir elde etmesine yardımcı olan blogfoster, mobil oyunlar için SaaS bir platform olan embraase, müzik enstrümanı çalmayı online olarak öğreten Get2play, yeni nesil iş bulma motoru jobspotting, sosyal medya temelli marka oluşturma servisi Socius ve moda üzerine bir pazar yeri olan StyleUp'ı sayabiliriz.

Axel Springer Plug&Play'i Twitter'da @as_pnp üzerinden takip edebilir, programa başvurunuzu şu adresten yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.