Adobe Photoshop Express, Android için güncellendi

Adobe Photoshop Express, Android için güncellendi

Adobe, PC ve Mac'lerde en güçlü görsel düzenleme yazılımlarından birisi olan Photoshop serisinde tartışmasız bir dünya lideri.

Mobil olarak görsel işleme de artık çok daha önemli çünkü kameraların hem fotoğraf çekme yetenekleri hem de işlemci kabiliyetleri hızına yetişilmeyecek şekilde kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Adobe Photoshop Express'in Androdi versiyonu da kendisini bu gibi sebeplerle tamamen yenileyerek, artık  görsellerin daha hızlı render edilmesini sağlamanın yanı sıra bazı ek özellikleri de sunacak.

adobeexpress1

Adobe Photoshop Express'in önemli yeniliklerinden birisi de otomatik düzeltmelerin geliştirilmiş olması. Mobil fotoğraflarda aynı bilgisayarınızda Photoshop ile elle yapabileceğiniz bazı ayarları Android işletim sistemli akıllı telefonunuz üstünden daha kolay bir şekilde yapabiliyor olmanız mümkün. Arayüzün de değiştiği uygulamada, fotoğraflara ince ayar yapabiliyor, fotoğrafları kırparak renk dengesini de ayarlayabiliyorsunuz.

Adobe Photoshop Express'in güncelleme ile gelen bir diğer özelliği de artık SD kartlardan da dosya import edebiliyor olması. Yeni model akıllı telefonlar yüksek çözünürlük sebebiyle ciddi alan kaplayan fotoğraflar çekebiliyorlar ve bunların Photoshop'ta işlenmesi için telefonunun kendi hafızasında olması gerekmemesi güzel bir geliştirme. Adobe Photoshop Express'i buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.